Saptamana Mare si Pastele 2021

Din cauza restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de Coronavirus și pentru a facilita participarea credincioșilor la slujbele din perioada Săptămânii Mari și a zilelor de Paști, vă rugăm ca toți cei care veți dori să participați la aceste slujbe să vă faceți rezervare din timp prin achiziționarea de bilete (biletele sunt gratuite) prin intermediul Eventbrite.

Capacitatea bisericii fiind limitată, vă rugăm să vă rezervați un loc din timp și să păstrați biletul (fie printat, fie salvat digital pe un dispozitiv mobil) pentru a-l putea prezenta la sosire.

Pe întreaga perioadă a Săptămânii Mari și a zilelor de Paști vom încerca să mărim capacitatea bisericii prin amenajarea unui spațiu temporar pe terenul din fața ușii bisericii unde se va putea sta în picioare pe durata slujbei de Înviere. Vă rugăm să respectați amplasamentul indicat și marcajele care vor avea rolul de a menține distanțarea socială în grupuri de maximum 6 persoane care au același domiciliu.

Participanții la slujbe vor trebui să poarte măști atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii (excepție vor face doar persoanele scutite din motive medicale).  

Vă rugăm să aveți răbdare dacă va trebui să așteptați puțin până vom reuși să vă permitem accesul în spațiul alocat. Plasatori desemnați din partea bisericii vor fi gata să vă îndrume.  

Vă rugăm să sosiți la timp (nu foarte devreme, dar nici foarte târziu) pentru a permite menținerea distanțării sociale.

Vă mulțumim pentru răbdare, înțelegere și colaborare și vă dorim Paști Binecuvântat!

Our Local Saints
Copyright © 2024